Fruitcake with antioxidants

Frugtkage med antioksidant

Ingredienser:

4 glas mel, tørgær, salt, ½ glas mælk, 4 æg, 3 spsk råhonning, 100 g smør.

Fremgangsmåde:

Anvend rørmaskine. Hæld melen i en skål. Lav et hul i midten og hæld tørgær og salt i, bland med fingerspidserne. Tilsæt ½ glas mælk og æggene, og ælt det. Tilsæt 3 spsk råhonning og fortsæt æltningen. Rør dejen i 15 minutter og lad den hvile i 5 minutter. Tilsæt herefter 100 g smør i stuetemperatur gradvist i 4 dele og fortsæt æltningen. Til sidst tilsættes en kop mel lidt efter lidt indtil dejen bliver ensartet og glat. Ælt dejen igen 15 minutter og lad den hvile 1 time.

Del dejen i to halve og rul den ene ud med din hånd. Læg en håndfuld frosne bær på den ene halvdel af cirklen og dryp BeeOrganic propolis dråbe og råhonning ovenpå. Rul dejen ved at folde den, læg den på bradepande med bagepapir. Skær den i portioner, men adskil ikke stykkerne.

Lad den hæve 30-35 minutter tildækket. Pisk en æggeblomme og smør på dejen udvendigt. Bages i 25 minutter i 200 graders varme (alm ovn).

Pandekager med honning og frugt

Ingredienser:

1 kop fuldkorns hvedemel, 1 tsk bagepulver, 1 tsk kanel, 6 spsk græsk yoghurt, 1 moden banan, 2 æg, 2 spsk råhonning, valgfri sæson frugter.

Fremgangsmåde:

Bland hvedemel, bagepulver og kanel i en skål. Bland æg og yoghurt i en anden skål. Mos halvdelen af bananen ved hjælp af en gaffel og tilsæt den til blanding med æg og yoghurten. Til sidst tilsættes den tørre blanding og røres.

Steg pandekagerne på en pande. Servér med din ynglings frugt og BeeOrganic råhonning.

Oatmeal with raw honey

Havregryn med råhonning

Ingredienser:

4 spsk havregryn, 1 glas valgfri mælk, granatæble, 1 tsk råhonning, æble.

Fremgangsmåde:

Skær æblerne i både. Havregryn, mælk og æble koges i en kasserolle. Derefter hæld det over på en dyb tallerken. Når det er fingervarmt, tilsæt honning, propolis og granatæble.

Cookies with propolis, honey and apple

Cookies med propolis, honning og æble

Ingredienser:

240 g mel, 125 g smør (stuetemperatur), 4 spsk råhonning, 2 spsk yoghurt, 1 spsk mælk, 1 spsk bagepulver, 4 æbler (revet), kanel, honning, 20 dråber propolis.

Fremgangsmåde:

Kog æblerne med kanel og honning i 10 minutter. Læg det til side for at afkøle, og tilsæt propolis. Ælt herefter alle ingredienserne til dejen, og læg den på køkkenbordet. Læg en bagepapir på den og rul den ud med en kagerulle. Skær cirkler ud med en stikker eller et glas. Fyld dem med æble blanding og luk som du ønsker. Bages ved 180 grader i 20 minutter, indtil den er ”gylden brun”. Drys med kokosmel og servér.

Honey cake

Honning kage

Ingredienser:

(Kinoa, havre, mel) blandes. 1 æg, 450 ml mælk, 10 g tørgær, råhonning og propolis, masser af kanel og valnødder.

Fremgangsmåde:

Bland melen og gær i en skål, og lav hul i midten. Knæk æggen i det og tilsæt mælken lidt efter lidt, og samle melen. Ælt dejen indtil den er glat og blød. Ta det op på køkkenbordet og dæk den med et viskestykke, og lad det hæve ved stuetemperatur i mindst 1 time.

Skær den i to lige store stykker. Åben hver især i en rektangulær form. Drys masser af propolis, råhonning og valnødder på den ene. Drys både kanel, råhonning og valnødder på den anden. Sæt de to ruller sammen og bøj enderne hen imod midten, med hænderne. Læg en bagepapir i en brødform. Læg dejen heri og lad den hæve i 30 minutter, tildækket. Pensel med pisket æggeblomme med råhonning, og drys med valnødder.

Bages i 45 minutter i forvarmet ovn.

For at lave en honning glasur; pisk råhonning, propolis og 1 tsk vand ved stuetemperatur, og pensel den på kagen.

Mini cakes with propolis and hazelnut

Minikager med propolis og hasselnød

Ingredienser:

Dejen: 3½ glas mel, ½ glas mælk, 1½ tsk tørgær, 50 g smør (smeltet), 2 æg, 2 spsk råhonning eller agave sirup, lidt salt.

Indeni: Hasselnødder, 1 glas havregryn, 1 glas rosiner (anvendes kun efter eget ønske), råhonning eller agave sirup.

Ovenpå: 1 tsk citronsaft, 1 tsk kokosmel, 1 tsk råhonning, 20 dråber propolis

Fremgangsmåde:

Smelt smør og rør herefter honningen i. Hæld mælk, æg og den smeltede smør i en skål. Hæld mælk, æg og den smeltede smør i ælte skålen, og herefter mel, gær og salt. Ælt i et par minutter og overfør til en anden skål som er letsmurt med olie, og lad den stå i mindst 2 timer. Mens dejen hæves blandes rosiner, hasselnødder og havregryn med honning ristes i en forvarmet ovn, ved 200 grader i 15 minutter, og sættes til afkøling.

Ta dejen på det meldrysset bord. Ælt det lidt og åben som rektangel. Dæk dejens overflade med honning, fordel hasselnødderne indeni, og rul den på kortsiden. Skær i 2 fingertykke skiver, vend hver skive og læg den på en bageplade med bagepapir. Bages ved 180 grader i 25 minutter (indtil den er gyldenbrun).

Pisk citronsaft, kokosmel, propolis og honning. Hæld den over den afkølede honningsnegle. Lad den stå i et par timer og servér.

Propolis drink

Ingredienser:

1 glas vand, 2 tsk råhonning, 2 tynde skiver frisk ingefær, 1 tynd skive citron, 1 tsk frisk gurkemeje, 10 dråber propolis (vandopløselig).

Fremgangsmåde:

Bland alle ingredienser sammen og lad det stå 15 minutter.

FÅ RELEVANT INFORMATION OG GODE TILBUD I DIN INDBAKKE

Vi udsender kun én gang hver 14. dag. Du kan afmelde til enhver tid.

Vi spammer ikke! Læs vores persondatapolitik hvis du vil vide mere.