Propolis - det foretrukne kosttilskud

Propolis er et harpiksholdigt materiale fremstillet af bier. Hovedbestand delen i propolis er harpiks, som bierne samler fra planter og træer. Bierne bruger propolis til tætning og indskrænkning af adgangen til bikuben, samt til at holde andre insekter og mikroorganismer væk fra boet.

100% naturligt biprodukt direkte fra bikuben. Ingen kemiske tilsætningsstoffer, parabener eller E-numre. Det er noget vi går op i og markedsfører derfor biprodukter og propolis fra producenten Bee&You.

Besøg vores webshop og se nærmere.

Vi har specialiseret os i biprodukter, men har en generel bred viden om kosttilskud generelt. Har du spørgsmål til produktet eller shoppen? Du er velkommen til at kontakte os på mail info@beeorganic.dk eller Facebook/Instagram.

Propolis dråber anvendelse

Hos BeeOrganic markedsfører vi to typer propolis dråber. 10% vandopløselig variant og 20% stærk variant. Der er til ethvert behov, om man ønsker dråbeform, tabletter eller det tredje. Den vandopløselige ekstrakt anbefaler vi 10-40 dråber dagligt i et glas vand, juice og lign. Den stærke variant anbefaler vi 10-40 dråber dagligt i skyr, yoghurt, salat osv.

Vores Propolis ekstrakt kommer i en 30 ml flaske med pipette låge, som er nem at bruge. Afhængig af forbrug, er der typisk til en måned, to voksne personer. Det gode ved dette produkt er, at man kan sammensætte med de ønskede mad- og drikkevarer som man har lyst. Ved at indtage propolis på denne måde, kan man kamouflere smagen af propolis, hvis man generelt ikke kan lide smagen af det. Det er dog vores erfaring, at man hurtigt vænner sig til den lidt stærke bitter smag.

Bliv klogere på bien

Hvad er bien for en insekt? Hvad kan bien? Hvor længe lever en bi? Hvad spiser en bi?

Bien er en inspirerende og klog insekt. Det er nu blevet til en truet dyreart, da bestanden er faldet drastisk de seneste år. Bien er en meget vigtig del af naturen og dermed menneskets eksistens, da bien er med til at bestøve og sørge for at holde gang i plantelivet. Bien lever kun i 4-6 uger og har derfor travlt med at arbejde igennem hele dens liv. Modsat arbejderbierne, lever dronningebien op til 6 år, og kan lægge 2500 – 3000 æg om dagen. Dronningebiens eksistens er derfor essentiel for hele dyrearten. Bierne lever af nektar og pollen – og igennem sine ressourcer producerer propolis.

Hos BeeOrganic har vi været på besøg hos biavleren, hvilket var en spændende oplevelse. Det er en god følelse, at være tæt på naturen og det naturlige liv. Man finder ud af, at der er en helt anden verden som vi normalt ikke tænker over. Den verden skal vi være bedre til at passe på, så mennesket og dyrelivet kan pleje hinanden.

FÅ RELEVANT INFORMATION OG GODE TILBUD I DIN INDBAKKE

Vi udsender kun én gang hver 14. dag. Du kan afmelde til enhver tid.

Vi spammer ikke! Læs vores persondatapolitik hvis du vil vide mere.