Hvem er vi?

BeeOrganic er en grøn forretning, som specialiserer sig i naturlige pleje- og biprodukter. Erfaring indenfor apotekbranchen og det selvstændige liv siden 2010, har dannet grundlaget for BeeOrganic ApS i Februar 2021 af et passioneret ægtepar. Du finder ikke tusindvis af varenumre i netbutikken, men derimod udvalgte premium varer med stort internt kendskab. Det understreges at ingen af vores produkter indeholder kemiske tilsætningsstoffer, parabener eller E-numre.

BeeOrganic er et familieejet dansk firma, som importerer hovedparten af produkterne fra udlandet. Vi kan derfor tilbyde eksklusive produkter til lave priser. Vi har selv prøvet mange af de kosttilskud produkter, som vi markedsfører. Vi går op i, at tilbyde god personlig rådgivning mht. produktbrug, så du får en optimal oplevelse hele vejen.

Vi er importører af bl.a. Bee&You og Krijen. Ønsker du at markedsføre vores produkter, er der mulighed for at indgå en firmaaftale med os.

Ved produktforespørgsler, rådgivning og hjælp til shoppen er du velkommen til at kontakte os på mail info@beeorganic.dk eller på de sociale medier Facebook og Instagram.

Hvad kan vi?

Hos BeeOrganic tilbyder vi primært propolis, men også forskellige vitamin kosttilskud og personlig pleje produkter. Vi tilbyder den bedste kvalitet til fair priser. Vi samarbejder kun med anerkendte premium mærker. Vi står fuldstændigt inde for samtlige produkter vi markedsfører, og garanterer at kvaliteten er i top. Du får endvidere en ærlig og kompetent betjening, samt bedst mulig vejledning i, hvad du bør smide i varekurven. Ingredienser, holdbarhed og anvendelse står både under produktbeskrivelse og på selve produktet.

Konceptet er naturlige produkter og bæredygtighed, som skal komme dig og miljøet til gode. Vi har mange spændende og eksklusive produkter, som du vil blive glad for at anvende. Vi tilbyder fx propolis og gelé royal kosttilskud af god kvalitet, råhonning fra Bee&You, fiskeolie fra Möllers Tran, Shampoo bar og plejeprodukter fra Krijen. Det er muligt at læse mere om de forskellige produkter under ‘produktbeskrivelse’.

Der kan være flere årsager til at indtage kosttilskud. I Danmark er vi generelt rimelig sundhedsbevidste. Vi går mere og mere op i eksempelvis økologi og er mere bevidste om, hvad der skal til for at opnå en sund livsstil.

foodsupplement1
onthego_immun12

Sikker nethandel hos BeeOrganic.dk

Bestil nu og få leveret din pakke indenfor 1-3 hverdage. Forsendelse koster normalt fra kun 29 kr, som vi ikke har nogen fortjeneste på. Tværtimod betaler vi cirka halvdelen af omkostningerne, for at sende pakken afsted til dig. Du kan opnå fri fragt ved køb for 499 kr eller derover.

Det er ikke muligt at afhente fra vores lager i Randers. Vi tilbyder kun online salg. Det skal dog være nemt og sikkert at handle på nettet. Vi vil gøre vores bedste for, at du føler dig tryg ved at handle hos os.

Du kan ligeledes se på bl.a. Google og Trustpilot for at se anmeldelser af vores forretning. Skulle du imod forventning være utilfreds med vores service eller produkter, vil vi sætte pris på at få en direkte henvendelse med henblik på at finde en løsning. Udover det, vil det blive værdsat hvis du vil bruge 2 minutter på at skrive en anmeldelse.

NYHEDSBREV

Ved at tilmelde dig, giver du samtykke til at vi må sende dig nyhedsbreve. Der er ikke et fast interval på udsendelsen. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs evt. vores persondatapolitik her.