Hvem er vi?

BeeOrganic er en grøn forretning, som specialiserer sig i naturlige pleje- og biprodukter. Erfaring indenfor apotekbranchen og det selvstændige liv siden 2010, har dannet grundlaget for BeeOrganic ApS i Februar 2021 af et passioneret ægtepar. Du finder ikke tusindvis af varenumre i netbutikken, men derimod udvalgte premium varer med stort internt kendskab.

BeeOrganic er et familieejet dansk firma, som importerer hovedparten af produkterne fra udlandet. Vi kan derfor tilbyde eksklusive produkter til lave priser. Alle vores produkter er godkendte af fødevarestyrelsen og brugsanvisninger oversat til dansk. Vi har selv prøvet mange af de kosttilskud produkter, som vi markedsfører. Vi går op i, at tilbyde god personlig rådgivning mht. produktbrug, så du får en optimal oplevelse hele vejen.

Vi er importører af bl.a. Bee&You og Krijen. Ønsker du at markedsføre vores produkter, er der mulighed for at indgå en firmaaftale med os.

Ved produktforespørgsler, rådgivning og hjælp til shoppen er du velkommen til at kontakte os på mail info@beeorganic.dk eller på de sociale medier Facebook og Instagram.

Hvad kan vi?

Hos BeeOrganic tilbyder vi primært propolis, men også forskellige vitamin kosttilskud og personlig pleje produkter. Vi tilbyder den bedste kvalitet og 100% økologi til fair priser. Vi samarbejder kun med anerkendte premium mærker. Vi står fuldstændigt inde for samtlige produkter vi markedsfører, og garanterer at kvaliteten er i top. Du får endvidere en ærlig og kompetent betjening, samt bedst mulig vejledning i, hvad du bør smide i varekurven. Ingredienser, holdbarhed og anvendelse står både under produktbeskrivelse og på selve produktet.

Der kan være flere årsager til at indtage kosttilskud. I Danmark er vi generelt rimelig sundhedsbevidste. Vi går mere og mere op i økologi, vi kender til de forskellige kosttilskud former, og hvad der skal til for at opnå en sund livsstil. Du er velkommen til at kontakte os for rådgivning.

foodsupplement1
onthego_immun12

Sikker nethandel hos BeeOrganic.dk

Bestil nu og få leveret din pakke indenfor 1-3 hverdage. Forsendelse koster normalt fra 45 kr, som vi ikke har nogen fortjeneste på. Du kan opnå fri fragt ved køb for 499 kr eller derover.

Det er ikke muligt at afhente fra vores lager i Randers. Vi tilbyder kun online salg. Det skal dog være nemt og sikkert at handle på nettet. Vi vil gøre vores bedste for, at du føler dig tryg ved at handle hos os.

Vores produkter er godkendte af fødevarestyrelsen og vi besidder den glade smiley. Vi gør en stor indsats i, at få oversat brugsvejledninger og ingredienser korrekt.

Du kan ligeledes søge på bl.a. Google og Trustpilot for at se anmeldelser af vores forretning. Skulle du imod forventning være utilfreds med vores service eller produkter, vil vi sætte pris på at få en direkte henvendelse med henblik på at finde en løsning.

Kontakt os på mail:

info@beeorganic.dk (Ertugrul)

guler@beeorganic.dk (Guler)

FÅ RELEVANT INFORMATION OG GODE TILBUD I DIN INDBAKKE

Vi udsender kun én gang hver 14. dag. Du kan afmelde til enhver tid.

Vi spammer ikke! Læs vores persondatapolitik hvis du vil vide mere.