Om BeeOrganic

 

BeeOrganic er en kosttilskud forretning, som specialiserer sig i råhonning og propolis. Erfaring indenfor apotekbranchen og det selvstændige liv siden 2010, har dannet grundlaget for BeeOrganic ApS i Februar 2021. Vi har nogle enkelte fokusområder, som vi arbejder og specialiserer os på. Det er også muligt at finde naturlige smykker og plejeprodukter. Du finder ikke tusindvis af varenumre på vores webshop, men derimod udvalgte premium varer med stort internt kendskab.

 

BeeOrganic er et familieejet dansk firma under Gultekin Holding sammen med Multi Car Service i Randers. Vi importerer hovedparten af produkterne fra udlandet. Vi kan derfor tilbyde eksklusive produkter til lave priser. Alle vores produkter er godkendte af fødevarestyrelsen og brugsanvisninger oversat til dansk. Vi har selv prøvet mange af de kosttilskud produkter (enten til os selv eller vores børn). Derfor har vi stort kendskab til det vi markedsfører. Vi går op i, at tilbyde god personlig rådgivning mht. produktbrug, så du får en optimal oplevelse hele vejen.

Vi er importører af bl.a. Bee&You og Krijen, som vi er i tæt dialog med. Ønsker du at markedsføre vores produkter, er der mulighed for at indgå en firmaaftale med os. 

Ved produktforespørgsler, rådgivning og hjælp til shoppen er du velkommen til at kontakte os på chatten eller mail info@beeorganic.dk. Vi er også på de sociale medier Facebook og Instagram.

 

 

Ertugrul Gültekin

Driftansvarlig

 

Güler Poyraz Gültekin

Farmakonom & Indkøbsansvarlig

 

 

 

 

 

 

Sunde lækre opskrifter

Handelsbetingelser

Leveringsbetingelser

Persondatapolitik

Blog