Stamoplysninger

BeeOrganic ApS
Hobrovej 365
8920 Randers NV
CVR nr: 42150088
E-mail: info@beeorganic.dk

Leveringsbetingelser

BeeOrganic ApS sælger primært til forbrugere i Danmark, hvorfor leveringstider og bestemmelser er med udgangspunkt i dette. Ved lagervarer er standard leveringstiden 1 – 3 arbejdsdage. Ved varer som ikke er på lager, bedes du kontakte kundeservice på mail info@beeorganic.dk som vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

Forsendelse med GLS koster 29,- til den nærmeste pakkeboks og DAO 39,-  (Køber du for 499,- eller mere, skal du ikke betale fragt). Vi har valgt at holde fragtomkostningerne på et lavt niveau til fordel for dig.

Vi sælger også til Grønland og Færøerne ved køb for minimum 300 DKK ex moms og ex forsendelse.
Såfremt e-mail adressen er oplyst korrekt, vil du løbende få status på ordren. Normal leveringstid hertil er 2 – 7 arbejdsdage. Såfremt du ikke modtager varen inden 7 arbejdsdage, bedes du kontakte BeeOrganic ApS hurtigst muligt, så vi kan tracke ordre forsendelsen.

Returneres forsendelsen til BeeOrganic ApS pga forkert oplyst adresse eller “manglende afhentning i postboks” eller lign, afholder kunden udgifterne hertil selv. Vi vil være behjælpelige med at fremsende varen hurtigst muligt igen, så snart nyt forsendelses gebyr er indbetalt.

Enhver form for flex levering, henstilling af varer uden underskrift mm. sker på kundens eget ansvar.

Alle ordrer skal bestilles og betales forud, og der tilbydes derfor ikke forsendelse på efterkrav.

NYHEDSBREV

Ved at tilmelde dig, giver du samtykke til at vi må sende dig nyhedsbreve. Der er ikke et fast interval på udsendelsen. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs evt. vores persondatapolitik her.