Hvad er fiskeolie og omega-3 fedtsyrer?

Fiskeolie er et meget anerkendt kosttilskud, der primært indeholder omega-3 fedtsyrer. Udtrykket omega-3 består af en gruppe forskellige umættede fedtsyrer, som kroppen har brug for. Fiskeolie, der kommer fra fisk og andre havdyr, indeholder store mængder omega-3, som er vigtige for kroppens sundhed og funktion. Kroppen kan ikke selv producere nok af disse fedtsyrer, hvorfor det er vigtigt at tage dem som kosttilskud. Specifikt er det fedtsyrerne  EPA (eikosa pentaensyre), DHA (docosa hexaensyre) og ALA (alfa -linolensyre). De har hver deres funktion og bidrag til kroppen, såsom at balancere kolesterolniveauet i blodet.

Hvorfor bør vi indtage fiskeolie?

Som nævnt tidligere indeholder fiskeolie essentielle fedtsyrer, som kroppen har brug for. Samlet set hjælper fiskeolie med at forhindre hjerte-kar sygdomme og har også en mental positiv effekt. Den gavnlige effekt opnås ved at indtage 250 mg DHA og EPA dagligt. Ved at spise fisk / fiskeolie får du omega-3 fedtsyrer, D-vitamin, selen og jod. Det anbefales, at du spiser 350 gram fisk om ugen. Hvis man ikke opnår den mængde, er det en god idé at supplere med fiskeolie tilskud. For optimal absorption i kroppen bør man tage tilskuddet med et måltid, og sammen med et glas vand. Vi anbefaler bl.a. Møllers Tran fiskeolie af høj kvalitet. Hvis du har andre spørgsmål om vores produkter, er du velkommen til at kontakte os.

Hvad er bibrød?

Bibrød er gæret pollen fra bikuben. Bierne samler instinktivt på pollen inde i bikagecellerne med det formål at beskytte sig selv. Fermenteringsprocessen gør, at bibrød produceres automatisk. Vores bibrød fra Bee&You er 100% naturligt. Det er værdifuldt for os, at det er naturligt og uden kemiske tilsætningsstoffer. De naturlige ingredienser er: Vitamin A, B, C, D, E, K, mangan, magnesium, calcium, zink, jern, kobber, kalium, fosformineraler, forskellige aminosyrer, phenoler, flavonoider, lipid, kulhydrater og proteiner. Hvad det gør godt for, kan læses i bloggen. Bibrød er et eksklusivt produkt med høj ernæring. I et glas med 90g er der cirka 400 – 450 stykker bibrød. Vi anbefaler 5-10 stykker dagligt, hvor det kan tygges eller spises med yoghurt og lignende. 

FÅ RELEVANT INFORMATION OG GODE TILBUD I DIN INDBAKKE

Vi udsender kun én gang hver 14. dag. Du kan afmelde til enhver tid.

Vi spammer ikke! Læs vores persondatapolitik hvis du vil vide mere.