Naturlige pleje produkter

Hos BeeOrganic tilbyder vi naturlige plejeprodukter som; ansigtscreme, ansigtsmaske, læbepomade, øjencreme og anti-aging produkter i bedste kvalitet. Med vores naturlige og miljøvenlige produkter fra Krijen, er du sikret højkvalitet. I disse plejeprodukter er der ikke tilsat kemiske tilsætningsstoffer, parabener eller E-numre. Det betyder et sundere og bæredygtigt alternativ. Konceptet bygger på genanvendelse og miljøbevidsthed i det omfang det kan lade sig gøre. Du kan læse mere om de enkelte produkter under produktbeskrivelser i shoppen.

Hvornår kan man kalde et produkt for 'naturligt'?

Det har til tider været en debat om, hvorvidt man kan kalde noget for ‘naturligt’. Der er nemlig ikke nogen officiel regel på området. Det er et spændende emne i tider, hvor vi lægger mere og mere vægt på økologi og naturlige produkter. I det hele taget er vi mennesker blevet mere bevidste om, hvad vi indtager og udslipper. Vores mening er klar, og det vil vi forklare mere om.

Den afgørende forskel om et produkt er naturligt eller unaturligt, kommer i om stoffet forekommer naturligt ude i naturen. Ingredienserne hertil bliver udvundet fra naturen, og måske nogle af dem modificeret på et laboratie uden direkte at ændre i stoffet. I dag bliver tonsvis af produktion tilsat kemiske stoffer og bliver fremstillet syntetisk, hvor en bekymrende stor andel kan anses som potentielt kræftfremkaldende.

Vi holder derfor fast i, at jo mere naturligt et produkt er, jo bedre er det. Et produkt som ikke er tilsat kemiske stoffer, kan dermed kaldes for 100% naturlig, da ingredienserne udelukkende kommer fra naturen. Vi vil gøre opmærksom på, at selvom et produkt er naturligt, kan allergi stadig opstå da naturlige ingredienser bliver udvundet af fx planter og blomster, som kroppen kan reagere på. Har du erfaring eller mistanke om allergi, råder vi dig til at kontakte din egen læge.

Alle ingredienser og varebeskrivelser findes på emballagen og på vores hjemmeside. Alle vores produkter er godkendte af myndighederne og har de nødvendige certifikater. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail info@beeorganic.dk eller de sociale medier.

NYHEDSBREV

Ved at tilmelde dig, giver du samtykke til at vi må sende dig nyhedsbreve. Der er ikke et fast interval på udsendelsen. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs evt. vores persondatapolitik her.