Natural-100%

100% naturlige produkter

Ingen kemiske tilsætningsstoffer, parabener eller E-numre i vores produkter.

Hurtig levering og mulighed for fri fragt

Levering 1-3 hverdage og fri fragt ved 499,- (ellers kun 29,- til den nærmeste pakkeshop)

Få korrekt vejledning og information

Vi er eksperter i de produkter vi markedsfører. Vi står til rådighed.

Naturlige propolis produkter

Kender du til Propolis? Hos BeeOrganic er Propolis og øvrige biprodukter kernekompetencen. Vi er stolte af, at have gjort vores egen livsstil og favoritprodukter til en sund forretning.

Markedet er desværre præget af fødevarer og kosttilskud med for meget kemiske tilsætningsstoffer og til dels GDO. Serieproduktion, fabrikation og automatisering er blevet en del af vores dagligdag. Det er til en vis grad forståeligt, og nødvendigt. Hos BeeOrganic understreger vi dog vigtigheden i at lægge vægt på økologiske fødevarer og kosttilskud. I det omfang det kan lade sig gøre, bør vi spise mere økologi og naturlige produkter. Vi er, hvad vi spiser.

I vores blog kan du finde relevante informationer og nyheder omkring emnet. Hvis du ønsker at dele dine erfaringer med os andre, er du meget velkommen.  Under sunde opskrifter kan du finde inspirerende opskrifter, som skiller sig ud fra de traditionelle kageopskrifter. Denne blog og netbutik er især relevant for dem, som kan bekræfte at sundhed, velvære og bæredygtighed er høj prioritet.

Det handler om at supplere den daglige kost med næringsstoffer, som kroppen  risikerer at mangle, eller mangler i forvejen. Det kan være pga usund og travl livsstil, manglende D-vitamin i vintertiden eller det tredje. Følgende kosttilskud er blandt de mest udbredte og nødvendige for kroppen: C-vitamin, D-vitamin, fiskeolie, magnesium. C-vitamin findes f.eks. i appelsiner, grapefrugter, kiwi, juice. Hvis man ikke spiser den anbefalede mængde frugt og grønt, bør man indtage C-vitamin tilskud. Vi kan ikke indtage D-vitamin igennem den almindelige kost. Det er noget vi skal have ved hjælp af solens stråler. Solen er desværre en mangelvare herhjemme i Danmark, hvorfor det er vigtigt at indtage D-vitamin kosttilskud. Ikke alle er glade for at spise fisk, men fisken indeholder vigtige fedtsyrer og bl.a. omega3.

Vi har forskellige behov, da vi som mennesker er forskellige og har forskellige prioriteringer. Vi oplever, at rigtig mange ønsker at være på overskud med f.eks. fiskeolie, D-vitamin, Magnesium og Calcium. Derfor vælger mange at købe multivitamin tabletter. Hvis man er gravid eller i en bestemt aldersgruppe, skal man være opmærksom på, at man kan købe specifikt i fht. situationen eller alderen.

Ældre bør f.eks. indtage calcium (kalk) som kosttilskud for at styrke knogler. Denne kombineret med D-vitamin fremmer optagelsen i kroppen.

Gravide bør f.eks. indtage B-vitamin som kosttilskud, da det bidrager til dannelsen af fosteret. Derudover skal det nævnes, at man bør være forsigtig og ikke indtage for meget af de forskellige vitaminer og mineraler. Her bør man søge endelig vejledning fra læge eller sygeplejerske.

Sund livsstil, naturligvis

Hos BeeOrganic er konceptet naturlige produkter og bæredygtighed, som skal komme dig og miljøet til gode. Vi har mange spændende og eksklusive produkter, som du vil blive glad for. Vi tilbyder fx propolis og gelé royal kosttilskud af god kvalitet, råhonning fra Bee&You, fiskeolie fra Möllers Tran, Shampoo bar og plejeprodukter fra Krijen. Ønsker du at læse mere om vores produkter, er det også muligt under produktbeskrivelse. Vi vil guide dig igennem både før og efter købet.

Vi sælger ikke fra vores fysiske adresse, men leverer indenfor 1-3 arbejdsdage. Du opnår fri fragt ved køb for 499,- eller derover. Normal fragtpris er kun 29,- leveret til den nærmeste GLS pakkeboks. Det er sikkert at handle os os, og vi passer på dine data. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi går op i, at yde den bedst mulige kundeservice.

NYHEDSBREV

Ved at tilmelde dig, giver du samtykke til at vi må sende dig nyhedsbreve. Der er ikke et fast interval på udsendelsen. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs evt. vores persondatapolitik her.