Generelle oplysninger

BeeOrganic ApS
Hobrovej 365
8920 Randers NV
CVR nr. 42150088
Email: info@beeorganic.dk

Priser & Salg

Hos BeeOrganic ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores priser i butikken. Endvidere tager vi forbehold for ændringer af priser uden forudgående samtykke, og med øjebliks varsel. Der tages forbehold for udsolgte varer. Vi sælger ikke fra vores fysiske adresse. Salg foregår kun via vores netbutik.

Betaling

BeeOrganic ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay og Viabill. Betalingen vil i henhold til lovgivningen først blive trukket på din bankkonto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Du har 2 års reklamationsret efter gældende købelov. Hvis din reklamation er berettiget betyder det, at du enten kan få varen repareret, få den ombyttet, få pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du bedes kontakte os på mail info@beeorganic.dk så vi sammen kan aftale det videre forløb.

Fortrydelsesret & Returnering

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores netbutik. Den gælder fra den dag du modtager varen. Det kræver at emballagen er ubrudt, opbevaret korrekt i forhold til temperatur mm. og du selv sørger for at fremsende returvaren til os og afholder udgifterne forbundet hertil. Adresse til returnering af varer:

BeeOrganic ApS, Hobrovej 365, 8920 Randers NV.

Vi anbefaler, at du meddeler situationen til os skriftligt på mail info@beeorganic.dk så der ikke opstår tvivl, og ekspeditionen går meget hurtigere.

Ved returnering er du endvidere ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind, samt vedlægger kopi af ordrebekræftelsen. Du bærer hermed risikoen for returvaren indtil vi har modtaget den på vores lager igen.

Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
Der gøres dog opmærksom på, at nogle fødevareprodukter kræver særlig opmærksomhed med hensyn til opbevaring, temperatur mm. Kravene hertil kan altid findes under “produktbeskrivelse” og på emballagen. I tilfælde af en værdiforringelse af den ene eller andet art, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du har en klage

Har du en klage over et produkt erhvervet på vores webshop, foretrækker vi naturligvis at du retter henvendelse til os først. Som forbruger skal du dog vide, at du også kan klage til myndigheder som fx:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

FÅ RELEVANT INFORMATION OG GODE TILBUD I DIN INDBAKKE

Vi udsender kun én gang hver 14. dag. Du kan afmelde til enhver tid.

Vi spammer ikke! Læs vores persondatapolitik hvis du vil vide mere.