BeeOrganic Blog

Kongelig Gelé Royal

Et virkelig godt og eksklusivt produkt fra bi-verdenen er uden tvivl Gelé Royal (Royal Gelé). Det er bidronningeføde, som udskilles af honningbien som sekret. Det bruges til at fodre og opfostre bi-larver og voksne bidronninger. Det er en speciel evne bien har, hvor føden automatisk produceres i kirtlen.

Gelé Royal bruges som bekendt af mennesker i form af kosttilskud og alternativ behandling (apiterapi). Det er videnskabeligt bevist, at den har yderst positive virkninger på menneskets helbred. Den består af 67% vand, 12,5% protein, 11% naturligt sukker, 6% fedtsyrer, 3,5% 10HDA. Derudover indeholder den antibakterielle og antibiotiske stoffer, diverse mineraler, vitamin B5, vitamin B6 og vitamin C i mindre mængder. Kvaliteten af proteiner i bidronningeføde er absolut bedst (hovedsageligt protein MRJP1).

På billedet ser vi bilarver i kuben, som er omgivet af gelé royal. Larven får alle nødvendige vitaminer og næring for at overleve og fortsætte sin naturlige gang. Bidronningen fodres også med Gelé Royal, da den netop er sund. Bidronningen bliver meget større end almindelig arbejdsbier, samt lever længere tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *