Frugtkage med antioksidanter

 

Ingredienser:

4 glas mel, tørgær, salt, ½ glas mælk, 4 æg, 3 spsk råhonning, 100 g smør.

Fremgangsmåde:

Anvend rørmaskine. Hæld melen i en skål. Lav et hul i midten og hæld tørgær og salt i, bland med fingerspidserne. Tilsæt ½ glas mælk og æggene, og ælt det. Tilsæt 3 spsk råhonning og fortsæt æltningen. Rør dejen i 15 minutter og lad den hvile i 5 minutter. Tilsæt herefter 100 g smør i stuetemperatur gradvist i 4 dele og fortsæt æltningen. Til sidst tilsættes en kop mel lidt efter lidt indtil dejen bliver ensartet og glat. Ælt dejen igen 15 minutter og lad den hvile 1 time.

Del dejen i to halve og rul den ene ud med din hånd. Læg en håndfuld frosne bær på den ene halvdel af cirklen og dryp BeeOrganic propolis dråbe og råhonning ovenpå. Rul dejen ved at folde den, læg den på bradepande med bagepapir. Skær den i portioner, men adskil ikke stykkerne.

Lad den hæve 30-35 minutter tildækket. Pisk en æggeblomme og smør på dejen udvendigt. Bages i 25 minutter i 200 graders varme (alm ovn).