Hvad er fiskeolie godt for?

Fiskeolie indeholder bl.a. omega3 fedtsyre, som bidrager til bl.a. normal hjerte, hjerne og syns funktion. Den er også god til vores led og kropsfunktion i det hele taget. Fiskeolien er dermed en essentiel del af vores kost indtag. Fiskeolien bliver udvundet af fed fisk, som indeholder disse gavnlige fedtsyrer. De to vigtigste fedtsyrer hedder EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre). En god fiskeolie indeholder højst 40% af disse fedtsyrer og EPA mængden vil være højere end DHA.

Fiskeolie anvendelse

Der er en lille diskussion om fiskeolie i flydende form, er bedre end fiskeolie i kapsel form. Det er af vores erfaring og opfattelse, at begge dele er godt. Det er meget individuelt og svaret ligger i, hvad man selv bedst kan lide. Man får dog den bedste effekt ved at indtage kosttilskudet hver dag – og ikke springer nogle dage over.

Hos BeeOrganic tilbyder vi begge former i den bedste kvalitet. Vi markedsfører kun fiskeolie af højste kvalitet fra bl.a. Møllers Tran. Kun det bedste er godt nok, når det gælder vores sundhed og velvære. Har du ellers spørgsmål til produkt- eller anvendelse? Du er velkommen til at kontakte os på mail eller de sociale medier.

Fiskeolie dosering

Det er individuelt, hvor meget fiskeolie vi har brug for i kroppen, da der er flere faktorer. Fx køn, alder og kroppens egen evne til delvis at producere de forskellige stoffer og fedtsyrer. Den anbefalede daglige dosis af fiskeolie ligger på 600 – 1000 mg. Afhængigt af din situation og evt sygdom, kan denne mængde hæves op til 2400 mg. Hos BeeOrganic kan vi kun rådgive generelt, og du bør altid spørge din egen læge til råds.

Det anbefales at indtage dagligt som kosttilskud – især hvis man ikke spiser fisk mindst én gang om ugen. Vores daglig dag er desværre præget af mange arbejdstimer og færre kvalitetstimer derhjemme. Man får derfor ikke spist sundt og varieret hver dag.

FÅ RELEVANT INFORMATION OG GODE TILBUD I DIN INDBAKKE

Vi udsender kun én gang hver 14. dag. Du kan afmelde til enhver tid.

Vi spammer ikke! Læs vores persondatapolitik hvis du vil vide mere.