Hvad er fiskeolie godt for?

Fiskeolie indeholder bl.a. omega3 fedtsyre, som bidrager til normal hjerte, hjerne og syns funktion. Den er også god til vores led og kropsfunktion i det hele taget. Fiskeolien er dermed en essentiel del af vores kost indtag. Den bliver udvundet af fed fisk, som indeholder disse gavnlige fedtsyrer. De to vigtigste fedtsyrer hedder EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre). En god fiskeolie indeholder højst 40% af disse fedtsyrer og EPA mængden vil være højere end DHA.

Fiskeolie anvendelse

Der er en lille diskussion om fiskeolie i flydende form, er bedre end fiskeolie i kapsel form. Det er af vores erfaring og opfattelse, at begge dele er godt. Det er meget individuelt og svaret ligger i, hvad man selv bedst kan lide. Man får dog den bedste effekt ved at indtage kosttilskudet hver dag – og ikke springer nogle dage over. Fiskeolie fra Möllers Tran kan købes i vores shop.

Hos BeeOrganic tilbyder vi begge former i den bedste kvalitet. Vi markedsfører kun fiskeolie af højste kvalitet fra bl.a. Møllers Tran. Kun det bedste er godt nok, når det gælder vores sundhed og velvære. Har du ellers spørgsmål til produkt- eller anvendelse? Du er velkommen til at kontakte os på mail eller de sociale medier.

Fiskeolie dosering

Det er individuelt, hvor meget fiskeolie vi har brug for i kroppen, da der er flere faktorer. Fx køn, alder og kroppens egen evne til delvis at producere de forskellige stoffer og fedtsyrer. Den anbefalede daglige dosis af fiskeolie ligger på 600 – 1000 mg. Hos BeeOrganic kan vi kun rådgive generelt, og du bør altid spørge din egen læge til råds.

Fiskeolie er et vigtigt kosttilskud, som vi mennesker er meget bevidste om. Det er anerkendt på verdensplan, og især i den vestlige verden spiser vi ikke så meget fisk og havdyr, hvilket gør at vi kan komme i underskud på de gavnlige fedtsyrer.

Det anbefales at indtage dagligt som kosttilskud – især hvis man ikke spiser fisk mindst én gang om ugen. Vores daglig dag er desværre præget af mange arbejdstimer og færre kvalitetstimer derhjemme. Man får derfor ikke spist sundt og varieret hver dag. Ligesom alt andet, kan man også få for meget af fiskeolie. Man bør derfor altid læse i doseringsvejledninger, og er man stadig i tvivl, bør man søge rådgivning.

NYHEDSBREV

Ved at tilmelde dig, giver du samtykke til at vi må sende dig nyhedsbreve. Der er ikke et fast interval på udsendelsen. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs evt. vores persondatapolitik her.