Honning i stedet for sukker ?

Oprettet d.

Honning i stedet for sukker ?

Det er ikke uset, at man tilsætter honning i sin te, kaffe eller varm mælk. Selvom vi i det danske samfund ikke er så vant til det, kan det klart anbefales, da det er et sundt alternativ til sukker. Derudover kan man også bruge honning i maden eller kagen. Under siden "sunde lækre opskrifter" kan du finde meget god inspiration. Du er også meget velkommen til at dele dine egne erfaringer og tips, da det kun er fantasien som sætter grænser. 

 

Vi skal venligst gøre jer læsere opmærksom på, at honning kan miste sine vigtige vitaminer og enzymer ved temperaturer på 45 grader eller mere. Hvis man tilbereder det med maden, bør man være opmærksom på dette.

 

Honning er et naturligt sødemiddel produkt, som har været anvendt til forskellige formål i flere tusinde år. Denne fødevare og kosttilskud har mange fordele, og ingen ulemper - medmindre man er allergisk eller uegnet. 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar