Bliv klogere på bibrød

Oprettet d.

Bliv klogere på bibrød
Bibrød er en overset og lidt sjælden form for kosttilskud. 

Bier samler instinktivt på pollen, som de opbevarer i bikuben (inde i bikagecellerne for at beskytte sig selv). Gæringsprocessen gør, at bibrød opstår. Dette produkt er 100% naturligt, rig på vitaminer, mineraler, proteiner og antioksidanter. Det er et meget værdifuldt kosttilskud at indtage. Det kan bruges som en effektiv supplerende kosttilskud til børn og voksne, som også er med til at lette fordøjelsen takket være dets naturlige probiotiske indhold. 

Vores Bee&You produkter (og herunder bibrød kosttilskuddet), bliver produceret under kontrollerede forhold med biavler partneren. Der er tale om et personligt og professionelt samarbejde, hvor der er fuldt kontrol under hele processen.

 

Hvilke ingredienser er der i bibrød?

Ved nærmere undersøgelse, er man kommet frem til at det indeholder mange gavnlige næringsstoffer, som er vigtige for menneskets helbred og velvære. Det er aminosyrer, organiske syrer, phenoler, flavonoider, polyphenoler, fibre, protein, lipid, kulhydrat, B1 B2 B3 B5 og B6 vitaminer, A-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, E-vitamin, K-vitamin, mangan, magnesium, calcium, kalium, zink, kobber, jern, fosformineraler. 

 

Fordele ved bibrød

- Det indeholder probiotiske mikroorganismer. Disse gavnlige mikroorganismer hjælper med at styrke fordøjelsen og immunforsvaret. 

- Det bidrager til immunsystemets normale funktion med dets naturlige høje indhold af jern og zink. Det er dermed også godt imod træthed og udmattelse.

- Det bidrager til at styrke hår, negle og hud med dets naturlige høje indhold af zink.

- Det bidrager til beskyttelsen af sund hud og syn med dets naturlige indhold af B2-vitamin.

 

Hvordan bør man indtage bibrød?

Bibrød kan enten indtages direkte ved at tygge, eller blande det i mad efter eget ønske.

Det anbefales at man opbevarer bibrød tørt og ved stuetemperatur under 24 grader. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar