Gør noget for dig selv med propolis kosttilskud ♥

prop_extract20

Mest solgte denne måned !

Vores Propolis Ekstrakt 20% er særlig populær fordi den er nem at bruge og har et højt indhold af naturligt propolis – direkte fra bikuben.

Propolis Ekstrakt 20%
I dråbeform
Anvendelse
Med pipette
Daglig dosis
20-80 dråber efter behov
Mængde
30 ml

Hvad er det godt for?

Der er flere gode grunde til at bruge naturlige produkter..
160-1606148_european-dark-bee-honey-bee-beehive-clip-art

Modstandsdygtighed

Har du spørgsmål til det enkelte produkt, er du velkommen til at kontakte os.

160-1606148_european-dark-bee-honey-bee-beehive-clip-art

Miljøbevidsthed

Konceptet bygger på miljøbevidsthed, bæredygtighed og genanvendelige materialer i det omfang det kan lade sig gøre.

160-1606148_european-dark-bee-honey-bee-beehive-clip-art

Velvære

Går du op i sund livsstil og velvære? Det første skridt bør være anvendelse af naturlige produkter.

Newsletter-img

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL:

Spørgsmål: Hvad er propolis godt for?

Svar: Vi kan henvise til diverse studier og undersøgelser, som kan findes på Internettet. Har du en bestemt symptom? Vi vil råde dig til at kontakte egen læge først.

Spørgsmål: Hvad er gelé royal?

Svar: Gelé royal er bidronningeføde, som dronningen fodres med gennem hele sit liv. Det samme gør arbejderbierne ved første stadie af opvæksten. Det er et produkt med højt indhold af næring.

Spørgsmål: Hvorfor er jeres shampoobar dyrere end de andre shampoobarer på markedet?

Svar: Fremstillings processen af vores Krijen shampoobarer er mere avanceret og tidskrævende, samt de forskellige naturlige ingredienser er trukket fra forskellige lande – for at opnå det bedst mulige resultat.

Kunderne elsker vores produkter !

Her er et udpluk af vores anmeldelser i Trustpilot..

Markedet er desværre præget af fødevarer og kosttilskud med for meget kemiske tilsætningsstoffer og til dels GDO. Serieproduktion, fabrikation og automatisering er blevet en del af vores dagligdag. Hos BeeOrganic understreger vi dog vigtigheden i at lægge vægt på naturlige fødevarer og kosttilskud. I det omfang det kan lade sig gøre, bør vi spise mere økologi og naturlige produkter. Vi er, hvad vi spiser. Vi anbefaler bl.a. propolis kosttilskud som supplement til den daglige kost.

Under sunde opskrifter kan du finde inspirerende opskrifter, som skiller sig ud fra de traditionelle kageopskrifter. Propolis kan benyttes overraskende mange steder og honning kan være et godt alternativ til raffineret sukker.

Det handler om at supplere den daglige kost med næringsstoffer, som kroppen risikerer at mangle, eller mangler i forvejen. Det kan være pga usund og travl livsstil, manglende D-vitamin i vintertiden eller det tredje. Vi kan ikke indtage D-vitamin igennem den almindelige kost. Det er noget vi skal have ved hjælp af solens stråler. Solen er desværre en mangelvare herhjemme i Danmark, hvorfor det er vigtigt at indtage D-vitamin kosttilskud. Vi tilbyder fx propolis dråber med D-vitamin tilsat.

cocoa_1024x10242x

NYHEDSBREV

Ved at tilmelde dig, giver du samtykke til at vi må sende dig nyhedsbreve. Der er ikke et fast interval på udsendelsen. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs evt. vores persondatapolitik her.