Natural-100%

100% naturlige og eksklusive produkter

Ingen kemiske tilsætningsstoffer. Vores produkter er af høj kvalitet, hvor nogle af dem har vundet innovationspriser.

Hurtig levering og mulighed for fri fragt

Vi leverer indenfor 1-3 hverdage, samt tilbyder fri fragt ved køb for minimum 499,- eller derover.

Få korrekt vejledning og information

Vi kan træffes på Mail, Facebook og Instagram vedr. spørgsmål til køb og produkt vejledning.

Naturligt kosttilskud

Markedet er desværre præget af fødevarer og kosttilskud med alt for meget kemiske tilsætningsstoffer og til dels GDO. Serieproduktion, fabrikation og automatisering er blevet en del af vores dagligdag. Det er til en vis grad forståeligt, og nødvendigt. Hos BeeOrganic understreger vi dog vigtigheden i at lægge vægt på økologiske fødevarer og kosttilskud.

I vores blog kan du finde relevante informationer og nyheder omkring emnet. Under sunde opskrifter kan du finde inspirerende opskrifter, som skiller sig ud fra de traditionelle kageopskrifter. Denne blog og netbutik er især relevant for dem, som kan bekræfte at sundhed og bæredygtighed er høj prioritet.

Det handler om at supplere den daglige kost med næringsstoffer, som kroppen  risikerer at mangle, eller mangler i forvejen. Det kan være pga usund og travl livsstil, manglende D-vitamin i vintertiden eller det tredje. Følgende kosttilskud er meget velkendt og udbredt: C-vitamin, D-vitamin, fiskeolie, magnesium. C-vitamin findes f.eks. i appelsiner, grapefrugter, kiwi, juice. Hvis man ikke spiser den anbefalede mængde frugt og grønt, bør man indtage C-vitamin tilskud. Vi kan ikke indtage D-vitamin igennem den almindelige kost. Det er noget vi skal have ved hjælp af solens stråler. Solen er desværre en mangelvare herhjemme i Danmark, hvorfor det er vigtigt at indtage D-vitamin kosttilskud. Ikke alle er glade for at spise fisk, men fisken indeholder vigtige fedtsyrer og bl.a. omega3. Der er mange former for kosttilskud og behov, men én af dem er undervurderet, og det er PROPOLIS. Hos BeeOrganic er vi specialiseret i biprodukter som Propolis, råhonning og gele royal. De kan købes i vores shop. Vi vil gerne forklare lidt mere om bl.a. propolis og dens positive virkning i kroppen. Denne kommer vi ind på længere nede.

Vi har forskellige behov, da vi som mennesker er forskellige og har forskellige prioriteringer. Vi oplever, at rigtig mange ønsker at være på overskud med f.eks. fiskeolie, D-vitamin, Magnesium og Calcium. Derfor vælger mange at købe multivitamin tabletter. Hvis man er gravid eller i en bestemt aldersgruppe, skal man være opmærksom på, at man kan købe specifikt i fht. situationen eller alderen.

Ældre bør f.eks. indtage calcium (kalk) som kosttilskud for at styrke knogler. Denne kombineret med D-vitamin fremmer optagelsen i kroppen.

Gravide bør f.eks. indtage B-vitamin som kosttilskud, da det bidrager til dannelsen af fosteret. Derudover skal det nævnes, at man bør være forsigtig og ikke indtage for meget af de forskellige vitaminer og mineraler. Her bør man søge vejledning fra læge eller sygeplejerske.

Sund livsstil, naturligvis

Hos BeeOrganic kan du bestille naturlige kosttilskud, plejeprodukter og ravsten smykker. Konceptet er naturlige produkter og bæredygtighed, som skal komme helbredet og miljøet til gode. Vi har mange spændende produkter, som du vil blive glad for. Vi tilbyder fx propolis og gelé royal kosttilskud af bedste kvalitet, råhonning fra Bee&You, fiskeolie fra Möllers Tran, Shampoo bar og plejeprodukter fra Krijen. Ønsker du at læse mere om vores produkter, er det også muligt.

Vi sælger ikke fra vores fysiske adresse Hobrovej 365 8920 Randers NV, men leverer indenfor 1-3 arbejdsdage. Du opnår fri fragt ved køb for 499,- eller derover. Det er sikkert at handle os os, og vi passer på dine data. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi går op i, at yde den bedst mulige kundeservice.

FÅ RELEVANT INFORMATION OG GODE TILBUD I DIN INDBAKKE

Vi udsender kun én gang hver 14. dag. Du kan afmelde til enhver tid.

Vi spammer ikke! Læs vores persondatapolitik hvis du vil vide mere.